Kategoria: Yksittäiset mausteet
Maku ja aromi: puumainen-maamainen tuoksu, lämmin-mausteinen, hieman pippurinen aromi, jossa on katkera jälkimaku
Käyttö: Kurkuma antaa monille curryruoille tyypillisen kultakeltaisen värin, mutta sitä käytetään myös riisiruoissa, risotossa, kalakeitossa, chutneissa ja pohjoisafrikkalaisissa lampaanlihakeitoissa.
Vinkki: Jauhetta ei koskaan tulisi paistaa alussa tai keittää liian pitkään, muuten ruoka muuttuu liian katkeraksi.
Ainesosat: Kurkuma
Huomautus allergikoille: Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maapähkinöistä, seesamista, sinapista ja selleristä.
Sisältö: 50 g valkoisessa tinapakkauksessa
Polyflora-hunajat saadaan monien eri kasvien nektarista. Kukka-hunajamme on nestemäistä, homogenoitua ja puhdistettua, ja niiden maku, väri ja koostumus vaihtelevat kasvin alkuperän mukaan.
Hunaja Euroopasta ja meriltä tarkastetussa laadussa raaka-aineena tai täysin käsiteltynä tuotantoasi varten kaupallisissa pakkauksissa, tynnyreistä IBC:hin ja suurkuormiin.
Yleisistä ja suosituista lajeista, kuten akasiahunajasta tai auringonkukanhunajasta Itä-Euroopasta, harvinaisuuksiin, kuten ranskalaisesta laventelihunajasta tai uusiseelantilaisesta manukahunajasta. Hunajat, joita tarjoamme, ovat yhtä monipuolisia kuin maailmanlaajuinen kauppaverkostomme.
Mikä tekee hunajastamme niin erityistä?
• Reilu – maksamme mehiläistarhaajillemme reiluja hintoja, jotka riippuvat sadosta ja markkinatilanteesta sekä kyseisestä lajista.
• Alueellinen – hankinta ja markkinointi alueellisuusperiaatteen mukaan. Haluamme tarjota alueen tuotteita alueelle. Jo tänään alueellisten hunajien kauppa muodostaa noin 2/3 myymistämme tuotteista.